Arata mai bine ca niciodata, desi in urma cu numai cateva luni toti il dadeau ca si mort. Cum a aparut Macaulay Culkin


Hollywood este locul in care visele actorilor devin realitate. Multi dintre copiii care si-au inceput cariera aici, au devenit unii dintre cei mai cunoscuti actori ai lumii. Printre ei, Macaulay Culkin.


Nu exista persoana care sa nu fi vazut seria "Singur acasa". In anii '90, Macaulay era cel mai iubit dintre pustii de la Hollywood, fiind un cunoscut apropiat al lui Michael Jackson. Pentru o lunga perioada de timp, acesta a fost chiar si iubitul Milei Kunis, insa a pierdut tot din cauza abuzului de droguri.

In urma cu numai cativa ani, presa il dadea ca si mort chiar, problemele lui de dependenta aducandu-l in stadiu critic. Macaulay a facut tratament insa si a revenit pe linia de plutire, ajungand sa arate astazi mai bine ca oricand.

Dupa o serie de aparitii ingrijoratoare pentru fani, fostul actor si-a descoperit echilibrul in viata, a renuntat la substantele ilegale si s-a apucat de muzica. Alaturi de formatia lui, The Pizza Underground, Macaulay sustine cocnerte in toata America de Nord si demonstreaza ca e un invingator.

Iata cum a fost surprins in urma cu putin timp: 

related posts

Modifică setările cookies