Are 17 ani si tocmai a fost incoronata Miss la Balul liceului. Cum arata fiica lui Eminem, Hailie


Hailie a devenit celebra inca de cand era un bebelus, datorita aparitiei constante in versurile celebrului ei tata. Micuta a crescut si s-a transformat in prezent intr-o adolescenta foarte frumoasa.


Hailie Scott, fiica rapper-ului Eminem, a fost incoronata vineri seara Miss la balul liceului din Michigan la care invata.

Mitul perfectiunii ei a fost destramat. Cum arata in realitate corpul Antoniei - FOTO

"Sunt atat de fericita si recunoascatoare ca sunt Miss Chppewa! E o onoare si o binecuvantare!", a scris adolescenta extrem de emotionata pe contul ei de Twitter.

Cu siguranta si tatal ei, pe numele sau real Marshal Mathers, este la fel de emotionat ca si fiica lui. Este un fapt binecunoscut ca Eminem este absolut innebunit dupa fiica lui, careia i-a dedicat, de altfel, si o melodie cu numele ei, "Hailie's Song".

Micuta s-a transformat intr-o tanara foarte frumoasa si, cu siguranta, daca isi va dori vreodata sa intre in showbiz, celebrul ei tata o va ajuta.

In afara de Hailie, fiica lui naturala, Eminem a mai adoptat doua fetite: pe Whitney, fetita pe care fosta lui sotie, Kim Scott, a avut-o din alta relatie si pe Alaina, fiica fostei lui cumnate.

related posts

Modifică setările cookies