Are 2 copii si 53 de ani, dar arata asa! Ce vedeta a innebunit barbatii pe o plaja din Miami


Cand o vezi la plaja, in bikini, nu i-ai da mai mult de 40 de ani. Este vorba, bineinteles, despre Rita Rusic, vedeta de origine croata, care a cunoscut faima in Italia si care acum cucereste tabloidele din intreaga lume cu aparitiile ei sexy.


Sambata, paparazzi au surprins-o pe Rita la plaja, in Miami, alaturi de iubitul ei, cu 30 de ani mai tanar decat ea.

Frumoasa italianca, de origine croata, a purtat un costum de baie verde deux-piece, care i-a scos in evidenta silueta supla si tonifiata.

Chiar si pana sa apara papparazzi care sa o urmareasca, vedeta a sucit toate capetele pe plaja cu bustul sexy, abdomenul plat si picioarele subtiri.

Rita si-a facut debutul in actorie in 1982, in filmul "Attila The Scourge of God", iar acum este o producatoare de filme in Italia, realizand peste 60 de pelicule. Vedeta de origine croata nu s-a multumit doar cu o cariera cinematografica si in 2007 a debutat ca cantareata, cu un album de cover-uri, iar in 2008 a publicat un "jurnal erotic sentimental", numit "Sex Jet".

Rita a fost casatorita cu un mogul al cinematografiei italiene din 1982 pana in 2000, impreuna cu care are o fiica, Vittoria si un fiu, Mario.

Ce parere ai despre fizicul vedetei? Arata sau nu excelent pentru varsta ei?

related posts

Modifică setările cookies