Are 500 de semne din nastere si a fost poreclita "Dalmatiana", insa acum a ajuns model. Cum arata tanara


Alba Parejo este o tanara de 16 ani din Barcelona, Spania, care toata viata a fost complexata de felul in care arata. Aceasta s-a nascut cu o afectiune numita nev melanocitar congenital, astfel incat trupul ei este acoperit in mare parte de alunite si pete maronii.

 


Dupa ani in care a suferit din cauza acestei probleme, adolescenta spaniola a hotarat sa isi accepte corpul asa cum este si sa posteze imagini pe internet. In copilarie i se spunea "dalmatiana" sau "extraterestra" si era marginalizata din cauza infatisarii sale.

Pana la varsta de cinci ani, suferise deja 30 de operatii pentru a indeparta zonele afectate, insa traumele tratamentului au fost prea mari.


"In copilarie lumea se uita insistent la mine din cauza pielii mele, lucru care ma facea sa ma simt prost. Se uitau la mine de parca as fi un monstru. Anul trecut m-am hotarat sa fiu mai deschisa in legatura cu boala mea. Am fost contactata de oameni din intreaga lume care mi-au spus ca sunt o sursa de inspiratie pentru ei. De atunci, am castigat un concurs - am fost aleasa imaginea unui centru comercial si imagini cu chipul meu au aparut peste tot.  Sunt fericita acum", a spus tanara.


related posts

Modifică setările cookies