Are aproape 50 de ani si a nascut 5 copii. Fosta sotie a lui Eddie Murphy, trup fenomenal in cele mai noi imagini


Nicole Murphy, fosta sotie a lui Eddie Murphy, arata incredibil la aproape 50 de ani. Mama a cinci copii, femeia este adesea luata drept sora fetelor sale.


Cu o tunsoare pixie cool si un abdomen super tonifiat, Nicole a atras cele mai multe priviri la unul dintre evenimentele mondene la care a participat. 

Imbracata cu o fusta maxi alba si un top scurt negru din dantela, Nicole Murphy a impresionat cu forma sa fizica de exceptie.

Formele sale generoase ii fac pe fotografi sa o surprinda din toate unghiurile. Inalta, cu o cariera de model, in trecut, dar si cu un posterior perfect bombat, Nicole atrage toate privirile, indiferent ca poarta rochii elegante pe covorul rosu sau colantii de la sala de sport.

Model, actrita, cantareata si acum vedeta de televiziune, Nicole a fost casatorita cu Eddie Murphy timp de 13 ani, tot el fiind tatal celor 5 copii ai sai. Cea mai mare fiica a sa are 28 de ani, iar mezinul familiei are 16 ani, insa diferentele fizice dintre ei si Nicole sunt abia notabile.

In urma divortului, Nicole s-a ales cu suma de 15 milioane de dolari si o casa imensa, insa a reusit sa risipeasca totul imediat dupa despartire.


FULLSCREEN
Are aproape 50 de ani si a nascut 5 copii. Fosta sotie a lui Eddie Murphy, trup fenomenal in cele mai noi imagini
  • /

related posts

Modifică setările cookies