Are cel mai spectaculos decolteu si nimic n-o retine sa-l arate tuturor. Cum a aparut Demi Rose la ultimul eveniment


Demi Rose este una dintre cele mai indraznete vedete britanice. Pe langa faptul ca are un trup cu forme iesite din comun si un chip de ,,fata cuminte", bruneta nu se sfieste deloc sa isi etaleze atuurile. Asa se face ca, la fiecare aparitie in public, isi uimeste fanii. 


Bruneta in varsta de 22 de ani a facut senzatie la o petrecere organizata intr-un club de noapte celebru din Londra. Tanara a imbracat o salopeta cu un decolteu extrem de generos. Tinuta care de-abia i-a acoperit bustul a intors toate capetele.
 

 

Absolutely love my new bonded @goldclasshair extensions fitted by @lee_hairextensions at @inanchlondon ???????? Super silky ????

O postare distribuită de Demi Rose (@demirosemawby) pe


Recent, Demi Rose a dezvaluit ca este singura si ca celebritatea ii ia tot timpul, asa ca nu are cand sa-si faca un iubit. Demi Rose a devenit cunoscuta dupa ce a avut o aventura cu rapperul Tyga. Acest destaliu al vietii ei intime a adus-o pe Demi Rose pe primele pagini ale tabloidelor si a transformat-o intr-o vedeta a Instagramului. Acum ea este invitata la petreceri mondene si profita de orice ocazie pentru a atrage atentia. Lucru care ii si reuseste, avand in vedere ca acum paparazzi nu o scapa din ochi.

 

 

@Beraofficial is giving me some French vibes today #ParlezVousFrancais

O postare distribuită de Demi Rose (@demirosemawby) pe
 

FULLSCREEN
Are cel mai spectaculos decolteu si nimic n-o retine de a-l arata tuturor. Cum a aparut Demi Rose la ultimul eveniment
  • /


related posts