Are corpul plin de tatuaje."Am ales sa imi modific corpul in acest fel pentru ca am un apetit aparte pentru extrem"


Legenda spune ca trupul vampirilor nu rezista in momentul in care este expus la lumina, insa ea rezista uimitor de bine in fata reflectoarelor.


Maria Jose Cristerna este o femeie originara din Mexic care a investit sute de mii de dolari in aspectul fizic. Spre deosebire de alte reprezentante ale sexului frumos care vor sa semene cu modelele din reviste, Maria s-a "uratit" intentionat insa. Motivul?

Tatuaje, par roz si pantofi cu toc. Uite cum arata noua papusa Barbie Toki Doki – GALERIE FOTO

Mexicanca isi doreste sa arate ca un vampir, motiv pentru care si-a implantat coarne de titan, si-a modelat dintii ca sa semene cu colti si si-a facut numeroase piercing-uri si tatuaje.

"Am ales sa imi modific corpul in acest fel pentru ca am un apetit aparte pentru extrem. Viata este mult prea scurta si uneori o irosim, asa ca am vrut sa profit de timpul pe care il am si sa imi exploatez frumusetea. Pentru mine asta inseamna frumusetea", a spus Maria.

Pentru a fi mai aproape de imortalitate, femeia a acceptat sa fie model pentru sculptori in ceara, iar corpul ei duplicat va fi expus in muzee din intreaga lume.

Ce parere ai despre look-ul ei bizar? Crezi ca este firesc sa se supuna unor astfel de chinuri?

related posts

Modifică setările cookies