Are doi copii mici si este insarcinata, dar pare o adolescenta! Cum arata una dintre cele mai sexy mamici din showbiz


Foarte multe voci spun despre Megan Fox ca este una dintre cele mai frumoase femei din lume, actrita chiar primind in trecut acest titlu, de la FHM. Iar afirmatia este destul de greu de contrazis, mai ales acum, cand dupa 2 copii si o noua sarcina, Megan Fox inca arata ca o adolescenta.


Aparitiile frumoasei brunete cu ochi albastri sunt de fiecare data unele dintre cele mai sexy, fara pic de efort, chiar si atunci cand vedeta se lasa fotografiata in zile obisnuite din viata sa, imbracata casual sau nemachiata.

Mai mult de atat, Megan Fox si-a pastrat silueta demna de invidiat chiar si acum, cand burtica de gravida este destul de mare.

Actrita este mama lui Noah, in varsta de 3 ani si a lui Bodhi, in varsta de 2 ani, iar Megan urmeaza sa devina mama pentru a treia oara.

Megan a fost fotografiata zilele acestea in timp ce se afla la plaja, echipata cu palarie si umbrela si purtant o rochie mulata, cu dungi orizontale, pe care majoritatea femeilor o evita chiar si dupa orele de antrenament de la sala. Frumoasa actrita nu are insa nevoie de vreun truc de frumusete, pentru ca singurul lucru care o da de gol ca este insarcinata este burtica.


Vezi mai multe imagini cu Megan Fox in galeria foto de mai jos:

FULLSCREEN
Are doi copii mici si este insarcinata, dar arata asa! Cum arata una dintre cele mai sexy mamici din showbiz
  • /

related posts