Are doi copii şi silueta perfectă. Cum a pozat Elena Gheorghe la plajă, alături de fetiţa ei


Elena Gheorghe e una dintre cele mai populare vedete autohtone de pe Facebook şi Instagram, unde ţine constant legătura cu fanii ei. Artista îşi impresionează admiratorii la fiecare apariţie şi e lesne de înţeles de ce.


Maternitatea nu a lăsat nicio urmă pe corpul Elenei Gheorghe. Deşi a născut de două ori- ultima dată vara trecută, când a dus-o pe lume pe micuţa Amelie-  cântăreaţa se mândreşte cu o siluetă impecabilă. 
Artista şi-a expus corpul tonifiat pe contul său de Instagram, unde a publicat recent o imagine în care apare alături cu fetiţa ei, adorabila Amelie, care va împlini 1 an luna viitoare.  În fotografie, roşcata radiază într-un costum de baie întreg, alb cu roşu şi volane în timp ce o ajută pe fetiţa ei să facă primii paşi.
 

 

Momente pretioase????????‍????

O postare distribuită de elenagheorgheofficial (@elenagheorgheofficial) pe


Fotografia a primit peste 17.000 de aprecieri încă de la primele ore de la postare şi sute de fani i-au transmis complimente. Elena şi familia ei se află la mare, pe litoralul românesc, unde se bucură de o binemeritată vacanţă. Cântăreaţa mai are un băieţel în vârstă de 6 ani, Nicholas. 
 


 

 

Ne vedem la Slobozia la 21:30????

O postare distribuită de elenagheorgheofficial (@elenagheorgheofficial) pe

 

Nicholas nu mai e Piticholas...????‍????

O postare distribuită de elenagheorgheofficial (@elenagheorgheofficial) pe


 

related posts

Modifică setările cookies