Are istorie cu Kim Kardashian, dar trebuie sa ii vezi familia. Fostul brunetei s-a casatorit cu sosia ei


Nu putine sunt tinerele care copiaza stilul surorilor Kardashian. O multime de sosii ale vedetelor si mai ales ale lui Kim, au iesit la iveala pe Instragram. Asa se face ca una dintre sosiile brunetei este chiar sotia fostului sau iubit, Reggie Bush.


Reggie Bush si Kim au instorie impreuna, in special din cauza casetei video...intime pe care au facut-o impreuna. De atunci lucruri s-au linistit si cei doi si-au intemeiat familii separate. Internetul a luat foc insa atunci oamenii au observat cat de bine seama sotia lui Reggie cu vedeta.

 

Headed to the fight with @lilitslife looking forward to these match ups tonight who do you guys got? Holm vs. Tate & McGregor vs. Diaz

A post shared by reggiebush (@reggiebush) on


 

@lilitslife

A post shared by reggiebush (@reggiebush) on


Desi au trecut multi ani de cand jucatorul american de fotbal a fost impreuna cu celebra Kim Kardashian, fanii lor nu s-au putut abtine sa observe ca pana si fetitele pe care cei doi le au par sa semana ca doua picaturi de apa. 

Pozele care au aparut pe internet cu North, fetita lui Kim, si cu Brises, fetita lui Reggie Bush,  fac senzatie in randul utilizatorilor retelelor de socializare.

Tie cat de mult ti se pare ca seamana cele doua? Asteptam parerea ta in sectiunea de comentarii.

FULLSCREEN
Are istorie cu Kim Kardashian, dar trebuie sa ii vezi familia. Fostul brunetei s-a casatorit cu sosia ei
  • /

related posts