Are iubita cu 33 de ani mai tanara. Richard Gere, surprins de paparazzi la plaja in preajma unei blonde sexy


Protagonistul din "Pretty Woman" sau "Chicago" s-a casatorit in anul 2002 cu Carey Lowell, care i-a daruit si un baiat. Promisiunea pe care i-a facut-o in ziua nuntii n-a valorat insa atat de mult intrucat a fost zarit consoland o alta femeie, ceea ce a dus la un divort cu scandal.


Se intampla ceva cu generatia de aur a actorilor de la Hollywood. Probabil ca cei mai multi dintre ei intra in criza varstei mijlocii si simt nevoia sa isi reafirme barbatia, pentru ca nu exista o alta explicatie pentru infidelitatile lor repetate.

Desi avea o casnicie fericita cu Carey Lowell, Richard Gere i-a fost infidel si a ajuns burlac la 63 de ani. Actorul nu a asteptat prea mult pentru a-si reface viata insa, iar la doi ani de la despartire a fost surprins de paparazzi in ipostaze tandre alaturi de o femeie cu 33 de ani mai tanara.

Se spune ca starul din "Pretty Woman" ar fi impreuna cu Alejandra Silva, o blonda sexy cunoscuta in presa mondena din Spania datorita resurselor ei financiare considerabile, dar si a vietii active pe care o duce in plan public.

Richard si Alejandra se afla momentan in Italia si nu se sfiesc cand vine vorba de a-si arata afectiunea unul fata de celalalt. Paparazzi i-au surprins furandu-si sarutari, alintandu-se si bronzandu-se impreuna, semn ca relatia este una serioasa si ca s-au staurat sa se ascunda de obiectivele aparatelor de fotografiat.

FULLSCREEN
Are iubita cu 33 de ani mai tanara. Richard Gere, surprins de paparazzi la plaja in preajma unei blonde sexy
  • /

related posts

Modifică setările cookies