Are o avere fabuloasa si un corp de milioane. Vedeta care isi petrece timpul facand afaceri si bronzandu-si formele


La 44 de ani, Bethenny Frankel - femeie de afaceri si vedeta de reality show - le inspira pe americance sa duca un stil de viata sanatos.


In ultimii ani, Bethenny a facut o avere de pe urma sfaturilor despre slabit pe care le-a oferit sub diverse forme - talk show-uri tv, carti sau aparitii publice.

Bethenny Frankel a ajutat mii de americance sa slabeasca: compania pe care a infiintat-o, Skinnygirl cocktail, oferea stafuri si diverse produse sau materiale menite sa le ajute pe persoanele cu probleme de greutate. 

In 2011, Bethenny Frankel si-a vandut insa compania pentru fabuloasa suma de 100 de milioane de dolari.

De atunci, viata ei pare lipsita de griji: frumoasa americanca isi petrece majoritatea timpului la plaja, acolo unde isi bronzeaza formele perfecte.

De data aceasta paparazzii au surprins-o pe Bethenny in locul ei preferat: pe plajele din Miami. Mamica a unei fetite in varsta de 5 ani, Bethenny a demonstrat ca sfaturile de slabit din cartile sale sunt valabile. 

Vedeta a impresionat intr-un costum de baie rosu in doua piese.

Bethenny a avut o aparitie asemanatoare in urma cu trei ani, cand a facut furori la plaja intr-un costum la fel de sex. Vedeta este neschimbata.

FOTO: 2013

related posts

Modifică setările cookies