Are un baiat de 19 ani si o fata de 17, dar arata asa! Vedeta cu cel mai tonifiat corp de la Hollywood


Jada Pinkett Smith arata ca o antrenoare de fitness. Sotia in varsta de 46 de ani a lui Will Smith este o adevarata atractie de fiecare data cand apare la plaja, iar paparazzii nu rateaza nicio aparitie a ei.


Jada a spus ca ii place trupul ei nu pentru ca arata bine, ci pentru ca este puternic. Vedeta care nu are un gram de grasime in trup a impresionat si de data aceasta cu musculatura sa bine determinata.

Imbracata intr-un costum de baie in doua piese animal print, Jada si-a etalat silueta tonifiata pe plajele din Hawaii.

Cum de arata atat de bine Jada Pinkett Smith? "Impreuna cu antrenorul meu am creat un program special, deoarece imi doresc o silueta perfecta", a marturisit Jada , una dintre activitati fiind urcatul pe scari cu greutati in mana.

"Imi place sa urc scarile. Este un exercitiu perfect de cardio si respiratie", a explicat vedeta, aceasta marturisind si unul dintre motivele pentru care ii place sa faca sport: "Cand sotul meu de aproape 20 de ani nu isi poate lua ochii de la mine? Este incredibil".

Desi e o diferenta de aproape 30 de ani intre Jada, de 46 de ani si fiica sa, Willow, ele par mai degraba surori, mai ales ca ambele se lauda cu fizicuri perfect tonifiate pe care si le-au expus in costume de baie sumare.


Si fiul ei, Jaden, este la fel de sportiv.FULLSCREEN
Are un baiat de 18 ani si o fata de 16, dar arata asa! Vedeta cu cel mai tonifiat corp de la Hollywood
  • /

related posts