Are un succes rasunator in lumea modei si apare pe coperta unei reviste celebre, dar putini stiu secretul modelului


Nu este singura data cand un model cu succes rasunator surprinde o lume intreaga cu povestea sa. Este insa pentru prima data cand Vogue are pe coperta un personaj cu un istoric atat de controversat. Valentina Sampaio este norocoasa care va aparea pe coperta, dar putini ii stiu povestea.


Vogue Paris o va avea pe coperta pe Valentina, in luna martie a acestui an, iar modelul va fi primul model transsexual care va aparea pe coperta revistei. Mai mult decat atat, Vogue o descrie pe Valentina ca fiind "o femeie fatala, care s-a intamplat sa se nasca baiat", iar fotografiile arata clar ca modelul are o frumusete aparte.

In varsta de 22 de ani, Valentina este laudata de numerosi critici de moda, fiind catalogata in randul frumusetilor de top din intreaga lume, dar si pentru curajul si puterea de care a dat dovada, de-a lungul timpului, pe parcursul transformarii sale.

" Dincolo de calitatile sale fizice evidente si a personalitatii stralucitoare, Sampaio reprezinta o lunga si dureroasa lupta impotriva perceptii de a fi "exilata dintre genuri"", a spus despre ea Emmanuelle Alt, editorul sef al publicatiei.

"In ziua in care un transsexual va poza pe coperta unei reviste si nu va mai fi necesar sa facem un intreg editorial pe subiectul acesta, vom sti ca lupta a fost castigata", a mai completat acesta.

Modelula are origini braziliene si este adesea comparata cu Brooke Shields, in rolul din "Laguna Albastra".

Vezi mai jos imagini cu frumoasa Valentina: 

???????? #bomdiaaa

A post shared by Valentina Sampaio (@valentts) on 

A post shared by Valentina Sampaio (@valentts) on

related posts

Modifică setările cookies