Arestata pentru condus sub influenta alcoolului. Vedeta a fost dusa imediat la sectia de politie


Tanara nu este la prima abatere si risca sa ajunga la inchisoare daca mai este prinsa in ipostaze ilegale de catre politie. Acest incident se adauga la cazierul ei si-asa plin.


Fix cand toti credeau ca vedeta si-a revenit dupa intervalul in care a stat la dezintoxicare, Amanda Bynes recidiveaza. Actrita in varsta de 28 de ani a fost arestata la 4 dimineata si retinuta de politie. Ulterior, ea a fost citata si eliberata pe o cautiune de 15.000 de dolari.

Aceasta nu este prima abatere a Amandei, care a mai fost citata in urma cu numai cateva luni, dupa ce s-a spus ca ar fi aruncat un bong din apartamentul sau. La vremea respectiva, autoritatile i-au impus actritei sa mearga la dezintoxicare si sa traiasca sub supravegherea parintilor, ceea ce a si facut.

Perioada ei de observatie se terminase cand a fost arestata, ceea ce ii face pe toti sa creada ca Bynes a reapucat-o pe cai gresite.

In loc sa cunoasca succesul si sa se bucure de beneficiile celebritatii, Amanda Bynes a cazut in capcana drogurilor si si-a distrus tineretea. Ramane de vazut ce se va intampla cu ea de acum inainte si cum va decurge situatia.

related posts

Modifică setările cookies