Ariana Grande, din ce in ce mai populara si mai frumoasa. Cum suna piesa noua, lansata alaturi de John Legend


Ariana Grande a lansat un nou videoclip pentru coloana sonora a filmului "Beauty and the Beast". Piesa pe care o canta alaturi de John Legend suna foarte bine, iar cantareata a bifat una dintre putinele sale aparitii in care a renuntat la parul prins in coada de cal care a consacrat-o. 


Si-a depasit colegele de breasla si a trecut pe locul doi in topul celor mai urmarite vedete de pe Instragam. Ariana Grande are acum 98,9 milioane de utilizatori care ii urmaresc postarile, lasand-o in urma pe Taylor Swift, cu 98,5 milioane. Pe primul loc ramane tot Selena Gomez, cu 112 milioane.

In plus, frumoasa bruneta si-a schimbat look-ul, pentru videoclipul cu tematica "Frumoasa si Bestia". Usor de recunoscuta dupa coafura coada de cal pe care o adopta inca de cand era o adolescenta care se lansa in muzica, Ariana a renuntat la stilul care a consacrat-o si a bifat una dintre cele mai frumoase si elegante aparitii ale sale.
 
In prezent Ariana Grande vinde milioane de albume si este una dintre preferatele publicului, devasandu-le rapid pe Miley Cyrus, Selena Gomez sau Demi Lovato in topul celor mai cool tinere artiste. E apreciata pentru calitatile vocale, dar si pentru felul in care arata, iar fanele ravnesc la o infatisare de papusica, asa ca a ei.

related posts

Modifică setările cookies