Ariana Grande: "Fostul meu iubit m-a inselat cu un barbat. Sunt 99.9% sigura"


E una dintre cele mai cool artiste ale momentului si milioane de barbati din intreaga lume ar face orice ca sa ii fie aproape. Ariana Grande a facut insa o dezvaluire care i-a lasat pe toti cu gura cascata.


Solista piesei "Problem" a marturisit intr-un interviu recent acordat celor de la Attitude ca crede ca fostul ei iubit ar fi inselat-o cu... un barbat: "Sunt 99.9% sigura ca s-a intamplat asta, chiar daca nu am o confirmare", a spus ea.

Totul a pornit de la povestea din spatele melodiei "Break your heart right back", pe care tanara artista o caracterizeaza drept povestea unei fete inselate de iubitul ei cu... un alt baiat.

"E un concept foarte amuzant. Initial, trebuia sa fie despre un tip care isi inseala prietena cu o alta fata, dar apoi am schimbat. E una dintre piesele mele preferate de pe album, mai ales ca cred ca mi s-a intamplat si mie".

Ariana nu a dat numele fostului iubit i-ar fi fost infidel, insa variantele nu sunt chiar atat de multe. Vedeta in varsta de 21 de ani a avut relatii cu Graham Phillips, Jai Brooks si Nathan Sykes, iar mai nou se spune despre ea ca ar iesi cu Big Sean. 

Asadar, fanii au de ales dintre Graham, Jai si Nathan, toti trei foarte populari la ora actuala. Voi ce spuneti? Il stiti pe vreunul? Pe cine credeti ca a vrut sa faca Ariana de ras cu aceasta dezvaluire?

Foto: Tumblr

related posts

Modifică setările cookies