Ariana Grande, inca o declaratie controversata: a jignit un personaj iubit de milioane de oameni. "Imi provoaca repulsie!"


Ariana Grande nu este tocmai cea mai simpatizata vedeta din showbizul international. Dimpotriva. Zvonurile legate de comportamentul sau "de diva" si declaratiile controversate pe care le face i-au adus o multime de critici din partea ziaristilor mondeni si a fanilor.


De data aceasta Ariana Grande i-a suparat pe fanii ei mai mici, pentru ca l-a jignit pe unul dintre cele mai indragite personaje de catre acestia. Desi pare incredibil, Ariana are o problma cu insusi...Mos Craciun. Si se pare ca una majora, avand in vedere ca declaratia ei a fost: "Mos Craciun imi provoaca repulsie!"

Ariana, care isi promoveaza cea mai noua melodie de Craciun -  Santa Tell Me, a spus ca nu este tocmai fanul lui Mos Craciun.

"Imi provoaca repulsie. Cantecul meu poate ca suna vesel, dar, de fapt, este sarcastic si deprimant. In realitate spun ceva de genul : "Mosule, care-i treaba cu tine, frate? Am suferit din dragoste de atatea ori in perioada asta a anului. Desi teoretic este una dintre cele mai vesele perioade ale anului, vad o multime de oameni cu inima franta...E ca in Last Christmas, de la Wham", a explicat Ariana.

related posts

Modifică setările cookies