Ariana Grande,intr-o pereche de pantofi cu toc imposibil.Cum si-a mentinut echilibrul pe incaltarile periculos de inalte


Ariana Grande este in plina promovarea celui mai recent single al ei, Focus, prilej pentru a se intalni cu fanii din Marea Britanie. Cu aceeasi ocazie, Ariana a fost si invitata speciala a unei emisiuni la postul BBC Radio 1. Daca de obicei aparitiile ei sunt impecabile, de data aceasta carcotasii au avut insa ce sa ii reproseze.


Ariana a profitat de ocazie pentru a impusa doi iepuri dintr-o lovitura: promovarea noii melodii, dar si a parfumului de curand lansat. La intalnirea cu fanii, care a avut loc intr-un magazin comercial, cantareata a purtat un jumpsuit negru, peste care a imbracat un pardesiu roz.

Insa cele mai multe priviri au atras incaltarile sale periculos de inalte. Mica de inaltime, Ariana este dependenta de tocuri, insa de data aceasta tocurile ei par mai inalte ca niciodata! Din fericire, avand multa experienta pe astfel de incaltari, vedeta nu a avut nicio problema si a mers cu lejeritate.

Cei care au avut norocul sa o vada de aproape au observata faptul ca un mic detaliu i-a stricat vedetei un look perfect. Vedeta era bronzata neuniform cu multe pete pe corp.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos!

related posts

Modifică setările cookies