Ariel Winter, pictorial incendiar la 19 ani. Vedeta din "Modern Family" a pozat fara inhibitii pentru revista LaPalme


Ariel Winter a devenit in ultima vreme una dintre cele mai interesante actrite din lume.  Rolurile  din "Mordern family", "Dog Years",  precum  si aparitiile sale spectaculoase pe covorul rosu au facut-o celebra. 


Nu e de mirare ca revista LaPalme a pus-o pe coperta pe actrita in varsta de 19 ani.  Frumoasa cu parul roscat arata senzational intr-o serie de fotografii superbe, facute la  Hollywood Castle din Los Angeles. 

 Actrita a purtat mai multe tinute provocatoare si pline de farmec si a pozat increzatoare pentru fotograful celebru,  Mike Rosenthal. 

Ariel Winter este in viata de zi cu zi la polul opus fata de personajul pe care il interpreteaza in Modern Family. Daca in serial este o tocilara, in viata personala adora outfiturile provocatoare, care o scot din anonimat.

Actrita se bucura de admiratie multor barbati, insa nici femeile nu au o parere mai putin buna despre ea. Plinuta, daca ne ghidam dupa standardele de frumusete de la Hollywood, cu bustul micsorat, contrar operatiilor estetice de marire pe care alte vedete si le face, Ariel primeste toate laudele pentru formele sale.

 Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos: 

  • Ariel Winter, pictorial incendiar la 19 ani. Vedeta din Modern Family a pozat fara inhibitii pentru revista LaPalme

related posts

Modifică setările cookies