"As fi egoista daca as mai face un copil". Ce vedeta de televiziune a facut anuntul socant ca planuieste sa faca un avort


A ramas insarcinata la numai 16 ani si mai apoi a fost arestata din cauza a numeroase infractiuni comise, inclusiv posesie si consum de droguri. Acum, noi informatii despre ea apar in presa.


Jenelle Evans este considerata una dintre cele mai denaturate mame din Statele Unite si un exemplu negativ pentru toate tinerele care urmaresc reality show-urile difuzate la TV. Ea a ramas insarcinata la o varsta frageda, s-a casatorit cu un infractor, a devenit dependenta de droguri si a fost inchisa, bebelusul ei ramanand in custodia bunicii pe perioada detentiei.

Acum, in sezonul 2 Teen Mom, Jenelle vorbeste deschis despre noile greutati din viata sa si cum planuieste sa faca un avort intrucat o noua sarcina ar fi un gest egoist fata de copilul pe care oricum il creste cu greu.

Intr-un trailer care promoveaza noul sezon al show-ului care a facut-o celebra, tanara care are acum 21 de ani este surprinsa in ipostaze din viata de zi cu zi care nu o flateaza absolut deloc, dar care arata realitatea mamelor tinere din SUA.

Nu se stie inca daca Jenelle a oferit interviul in 2003, inainte de a suferi un avort spontan sau daca e vorba despre sarcina cu actualul iubit, cu care nu se poate casatori inca legal intrucat e inca sotia tatalui copilului ei, insa dezvaluirea ramane la fel de socanta.

Crezi ca ar trebui sa renunte intr-adevar la sarcina sau ar fi mai bine sa pastreze copilul, indiferent de greutati?

related posts

Modifică setările cookies