"As prefera sa imi petrec timpul cu North si sa-mi fac singura fotografii. Vezi ce a facut-o pe Kim Kardashian sa faca o asemenea declaratie


Saptamana trecuta, Kim fost acuzata ca a publicat o fotografie de pe Google pe contul sau de Twitter si ca si-a indus admiratorii in eroare. De aceasta data, fanii au luat foc cand au auzit cum si-a petrecut vacanta in Thailanda.


Daca de obicei nu da ascultare gurilor rele, de aceasta data, Kim a raspuns multiplelor atacuri ale presei, printr-o declaratie pe blogul sau personal.

VEZI AICI FOTOGRAFIILE

Aceasta a explicat ca nu a avut timp pentru tratamente de infrumusetare cand a fost in Thailanda, pentru ca a fost ocupata cu fiica sa.

Citeste si: 9 modele diferite de aplicat tusul de ochi. Cum obtii o privire hot din cateva miscari precise

"Hotelul era superb si am avut parte de o experienta placuta acolo, insa nu am fost nici macar la un masaj."

Citeste si: Cele mai fotografiate 10 locuri din lume

"Prefer sa imi petrec 6 ore pe zi cu familia si fiica mea, nu la spa. Fiti seriosi, eram prea ocupata sa-mi fac selfie-uri."

In postarea publicate de Kim, vedeta a vorbit si de fraudarea fotografiei publicata pe contul sau de Twitter.

Potrivit Daily Mail, fanii acesteia si-au dat seama ca preferata lor furase o fotografie de pe Google, pe care a republicat-o alaturi de mesajul "Iti multumesc pentru amintirile placute Thailanda".

Kim a declarat ca nu si-a insusit niciodata fotografia cu pricina, si si-a motivat alegerea spunand ca nu avea nici o poza potrivita pentru a incheia aceasta vacanta de vis.
 

 


Citeste si


related posts

Modifică setările cookies