"As putea sa imi schimb sexul si sa devin Barbie." Barbatul Ken a recunoscut care este singura parte neoperata din el


Este cel mai cunoscut exemplu de "Ken" din lume, probabil, desi dupa ultimele operatii Rodrigo Alves seamana din ce in ce mai putin cu papusa celebra. Dupa ce a spus de nenumarate ori ca nu se va mai opera, barbatul a aparut in mai multe emisiuni si publicatii si a declarat chiar ca se gandeste sa devina...femeie.


A cheltuit 373 000 £ pentru a arata la fel ca personajul sau preferat, iar suma i-a ajuns pentru 50 de interventii estetice. Desi unele dintre ele i-au facut probleme de ordin medical, Rodrigo Alves nu se opreste din drumul sau si de la ultimele sume declarate, "Ken" a vrut sa devina "de portelan", sa "opreasca procesul de imbatranire" si, de ce nu...sa devina femeie.

"S-ar putea ca atunci cand voi fi mai in varsta sa ma operez si sa devin Barbie" ,a povestit barbatul, adaugand ca singura parte a corpului sau care a ramas neoperata este ...barbatia. 
Ca urmare a declaratiilor sale care au surprins si mai mult fanii, Rodrigo, care are deja peste 50 de operatii, a mai spus ca urmeaza sa isi faca un implat de maxilar si unul de par, in urmatoarele cateva saptamani.
 
"Sa fii o papusa Ken nu este deloc usor. E nevoie de intretinere constanta. Unele lucruri se mai strica si ai nevoie de reparatii, din cand in cand. Am 34 de ani si am avut doua implanturi de par, urmand sa fac inca unul in cateva saptamani, pentru simplu motiv ca nu m-am nascut direct asa. Ma construiesc asa cu aproape 60 de operatii si vreo 100 de proceduri estetice."

 
O alta dorinta de a barbatului este aceea de a-si face un bypass gastric, pe care medicii o acorda insa doar pacientilor cu obezitate morbida. Dupa ce i s-au explicat riscurile unei astfel de operatii, Rodrigo a fost de acord sa mearga la sala de sport, in locul acesteia, pentru prima data in viata lui: "Inainte, cand ma simteam supraponderal sau cand otufitul meu fshion preferat nu imi statea bine, mergeam si imi faceam o liposuctie invaziva, dar corpul meu a atins o limita care face ca procedura sa fie riscanta".

related posts

Modifică setările cookies