Asa arata Dulce Maria de la RBD cu adevarat! Cum au surprins-o fotografii fara machiaj si fara interventia stilistilor


Era star de seriale si telenovele in Mexic de mica, insa a cunoscut adevaratul succes dupa ce a primit rolul Robertei in telenovela-fenomen "Rebelde" si a intrat in grupul RBD.


Tranformata in idol pentru milioane de adolescente nu numai din tara ei natala, ci din intreaga lume, Dulce Maria a experimentat mult cu stilul ei si a apelat chiar la o schimbare drastica in timpul filmarilor.

Adepta a unui look destul de incarcat caracterizat de un machiaj puternic al ochilor si inconjurata constant de echipa de make-up artisti si stilisti care aveau grija de parul si de chipul ei, rareori reuseau fotografii sa o surprinda pe tanara vedeta asa cum este ea.

In cele din urma au surprins-o intr-un moment in care nu avea machiaj pe chip si i-au surprins pe fani, care nu stiau cum arata cu adevarat Dulce. Desi isi pastreaza trasaturile, vedeta nu arata insa la fel de bine ca in rveiste atunci cand se bazeaza pe frumusetea naturala. Posesoarea unui ten impecabil insa, artista ar putea iesi in public fara probleme asa cum este ea.

Spre deosebire de Anahi, de pilda, fosta colega de trupa, ea e mult mai norocoasa si se poate mandri cu look-ul nealterat de specialisti.

Tu ce nota crezi ca merita pentru felul in care arata cu adevarat Dulce Maria de la RBD? E mai frumoasa sau mai putin frumoasa decat Anahi?


related posts

Modifică setările cookies