Asa arata imaginea perfectiunii. Taylor Swift, aparitie impecabila dupa o noapte petrecuta alaturi de Calvin Harris


Taylor Swift ne-a obisnuit cu aparitiile sale chic, insa de cand este indragostita vedeta parca radiaza :) Dupa o noapte petrecuta in compania noului sau iubit, Calvin Harris, Taylor a fost ovationata, admirata si fotografiata in fata apartamentului sau de aproximativ o suta de persoane.


Taylor Swift este constienta ca are picioare de supermodel, asa ca majoritatea outfiturilor sale sunt alese special pentru a-i pune in valoare aceasta parte a corpului.

Dupa o noapte petrecuta alaturi de Calvin Harris, Taylor a parasit apartamentul sau din New York in strigatele de admiratie ale fanilor ei, care au asteptat-o in fata usii de la intrare.

Blocul in care sta Taylor Swift este practic "pazit" de paparazzi zi si noapte, iar fanii au aflat si ei care este adresa vedetei lor preferate.

Artista nu a parut deloc deranjata de persoanele din fara casei sale si le-a zambit prietenos. La iesirea din casa, cantareata arata ca si cum ar fi fost aranjata pentru a defila pe un podium de moda. Imbracata intr-un playsuit Rachel Zoe alb, prins o curea in talie, accesorizata cu o geanta Michael Kors si incaltata cu o pereche de pantofi albastri, Taylor a mai bifat inca o aparitie perfecta.

De curand, Taylor Swift a fost desemnata cea mai tanara persoana care a intrat in topul realizat de Forbes al celor mai influente 100 de femei din lume.

FULLSCREEN
Asa arata imaginea perfectiunii. Taylor Swift, aparitie impecabila dupa o noapte petrecuta alaturi de Calvin Harris
  • /

related posts