Așa arăta înainte să nască. Vezi cum arată Candice Swanepoel la o luna după ce a devenit mamă pentru a doua oară


Modelul Candice Swanepoel și-a revenit într-un timp record după ce a devenit mamă pentru a doua oară. La o lună dupa ce a născut, vedeta a fost fotografiată de paparazzi în costum de baie.


Candice Swanepoel ar putea stârni invidia oricărei femeie. Modelul în vârstă de 29 de ani a devenit mamă pentru a doua oară pe 19 iunie și după doar patru săptămâni a fost fotografiată la plajă și burtă pare să-i fi dispărut în mod miraculos, fiind pregătită în orice moment să defileze din nou pe catwalk.


 

Body blossoming ????????the path between spiritual and the physical ...aren’t women amazing?! #6months

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on


 

NEW ▶️ Candice at the beach in Brasil, July 30th @angelcandices @behandicebr

A post shared by Candice Swanepoel (@candiceswanarmy) on


Candice Swanepoel se iubește cu Hermann Nicoli, tot model, de când avea 17 ani. Cei doi s-au logodit în 2015, dar încă nu s-au căsătorit. În octombrie 2016 Candice a născut primul copil, iar un an și jumătate mai târziu a adus pe lume încă un băiat.Candice Swanepoel a fost recent desemnată cel mai influent model de lenjerie intimă de pe Instagram. Pe lângă contractele pe care le are cu renumitul brand Victoria’s Secret, modelul își mai rotunjește veniturile și cu postările de pe rețelele de socializare. Se pare că încasează chiar și 50.000 lire pentru o singură imagine publicată pe profilul ei de Instagram.

related posts

Modifică setările cookies