Asa arata o adevarata diva. Rosie Huntington-Whiteley, seducatoare intr-o rochie de satin, creata pentru un corp perfect


Jason Statham este unul dintre cei mai norocosi barbati. Logodnica sa, Rosie Huntington-Whiteley, este, aparent, femeia perfecta! Cel putin din punct de vedere fizic :)


Rosie Huntinghton-Whiteley a fost principala atractie la un eveniment monden...si nici nu se putea altfel, la ce tinuta a purtat :) Putine femei ar indrazi sa imbrace o rochie din satin, avand in vederea ca acest material arata orice mica imperfectiune a corpului. Insa, evident, Rosie nu are griji de genul acesta. Posesoarea unui trup fara cusur, logodnica lui Jason Statham a intors toate privirile in tinuta care a picat perfect pe formele ei suple.

Cu parul prins intr-un coc, machiata elegant, cu accentul pe buze - a ales un ruj rosu, Rosie a bifat o aparitie perfecta. Gulerul de blana a adaugat o nota de eleganta tinutei sale.

Logodnica lui Jason Statham este unul dintre cele mai apreciate modele internationale, care a reusit sa dea lovitura si in lumea filmului. S-a remarcat ca model Victoria's Secret, iar la Hollywood a devenit populara dupa aparitia din Transformers, acolo unde i-a luat locul lui Megan Fox, dar si in Mad Max: Fury Road.

"Am fost norocoasa de-a lungul carierei. Modeling-ul este o industrie predominent a femeilor, iar asta reprezinta un avantaj. Ma pot descrie drept o feminista. Cred in drepturile egale si in ideea ca femeile pot face tot ceea ce isi doresc", a declarat Rosie intr-un interviu pentru HuffPost Live.

related posts

Modifică setările cookies