Asa arata una dintre cele mai dorite adolescente, dar si-a facut o schimbare de look radicala. Cum arata acum


A inceput sa apara in lumina reflectoarelor inca din copilarie, insa timpul a transformat-o intr-una dintre cele mai sexy adolescente de la Hollywood, putine lucruri amintind de imaginea sa "nevinovata" din trecut. Acum, Bella Thorne si-a facut o schimbare de look care ii consolideaza aparitiile de "fata rea".


Daca pana in prezent parul sau roscat parea o emblema personala, acum Bella a decis sa il schimbe complet. Si pentru ca o culoare nu era suficient, adolescenta in varsta de 19 ani a optat pentru doua, in acelasi timp.

Cu parul jumatate rosu, jumatate verde fosforescent, actrita a fost fotografiata in compania surorii sale, Dani Thorne, care si-a colorat podoaba capilara in acelasi stil.
 

 

Nobody better to twin everything with then my other half❤️???? you guys really killed it on the locks @ronacolor @josephmichael_hair #twinning #otherhalf

A photo posted by BELLA (@bellathorne) on


Bella este deja cunoscuta ca una dintre cele mai sexy, dar si indraznete tinere de la Hollywood. Corpul ei suplu, bine tonifiat si nelipsit de forme sexy poate fi imbracat in orice, lucru pe care tanara il si face, atragand de fiecare data toate privirile.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

FULLSCREEN
Asa arata una dintre cele mai dorite adolescente, dar si-a facut o schimbare de look radicala. Cum arata acum
  • /

related posts