Asa aratau buzele ei in urma cu 10 ani, cand abia isi injectase botox. Cum arata fata ei acum, complet desfigurata de interventii


Amanda Lepor este un celebru transsexual american care si-a facut un nume in industria showbiz-ului ca designer, artist si cantaret.


Nascut ca Armand Lepore, barbatul si-a dat seama inca de la o varsta frageda ca ar trebui, de fapt, sa fie femeie, si a inceput sa creeze costume pentru un amic transexual, care nu il platea in sume de bani, ci ii dadea hormoni.

La varsta de 17 ani, Armand s-a casatorit cu detinatorul unei librarii, iar la 19 ani si-a facut operatia de schimbare de sex, parasindu-si partenerul si formandu-si un nume in cluburile de noapte specifice.

In viata de zi cu zi, acum Amanda lucra ca manichiurista la un salon si, prin prieteniile pe care si le-a forma, a devenit muza lui David LaChapelle si a dobandit faima internationala.

Dorind sa semene cat mai mult cu o femeie adevarata, Amanda a apelat fara inatrziere la ajutorul medicilor esteticieni si a inceput sa-si introduca tot mai des substante straine in corp, sa-si taie si sa-si remodele trasaturile fizice care o nemultumeau si sa devina femeia care este astazi.

Din pacate insa, Amanda nu si-a dat seama cat a exagerat, iar acum chipul ei este deformat de interventiile repetate.

FULLSCREEN
Asa aratau buzele ei in urma cu 10 ani, cand abia isi injectase botox. Cum arata fata ei acum, complet desfigurata de interventii
  • /

related posts

Modifică setările cookies