Asa protesteaza Joanna Krupa. Si-a pictat tot corpul si a iesit asa in strada, iar imaginile fac inconjurul internetului


Se stie despre ea ca este o aparitie greu de ignorat, ori de cat ori iese in public. Ce se intampla atunci cand chiar isi propune sa atraga atentia? Opreste toata lumea in loc si tinteste toate privirile asupra ei, imbracata doar in vopsea. 


Blonda in varsta de 38 de ani a fost desemnata de britanicii de la The Sun ,,femeia cu sanii perfecti". Mai mult, Joanna Krupa se lauda cu un chip de papusa si o silueta perfecta, ceea ce o ajuta sa fie una dintre cele mai sexy vedete.

Deloc de mirare, blonda atrage privirile oriunde s-ar afla, iar ultima sa aventura a avut loc chiar zilele acestea, cand Joanna a hotarat sa protesteze impotriva folosirii animalelor in circuri. Cea mai buna modalitatea de protest? A renuntat la haine si a apelat la bodypainting. Transformata intr-un ,,tigru" mai mult decat controversat, vedeta a adunat o multime de fotografi in jurul ei, iar acum imaginile fac deliciul internautilor.

Johanna Krupa a socat presa din Statele Unite, de-a lungul timpului, nu doar prin aparitiile ei dezinhibate, ci si prin declaratiile fara perdea pe care le-a facut in trecut. Starul din "The Real Desperate Housewives of Miami"nu s-a sfiit sa spuna ca nu este satisfacuta in dormitor de jumatatea ei, acesta fiind si motivul pentru care cei doi s-ar fi despartit. "Sunt o fiinta extrem de sexuala si nu am parte de atat de mult sex pe cat mi-as dori", a povestit Joanna, in trecut.

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos: 

related posts

Modifică setările cookies