Asa tata, asa fiu. Cum au fost surprinsi Pierce Brosnan si baiatului sau, alaturi de partenerele lor


Pierce Brosnan si Keely Shaye Smith sunt casatoriti de 14 ani, povestea lor de dragoste fiind desprinsa de filme, mai ales ca femeia de 51 de ani nu este chiar un model, iar fostul James Bond ar fi putut avea alaturi pe oricine altcineva. 

Tag-uri: #Pierce Brosnan

Cei doi stiu cum sa pastreze aprinsa flacara iubirii, dovada fiind cele mai recente fotografii surprinse cu acestia. Pierce si Keely s-au plimbat pe plaja din Malibu, tinandu-se de mana si parand la fel de indragostiti ca la inceputul relatiei.

Momentul a fost cu atat mai emotionant, cu cat Pierce Brosnan a oferit un exemplu pozitiv pentru fiul sau. In aceeasi zi, Dylan si-a scos iubita la plimbare pe plaja, cei doi umbland pe nisip in picioarele goale. 

Pierce Brosnan si Keely Shaye s-au casatorit in 2001 si au impreuna doi baieti, pe Paris (14 ani) so pe Dylan (18 ani). Inainte de mariajul cu Keely, actorul a fost insurat cu Cassandra Harris, care a murit in 1991, rapusa de o maladie cumplita, cancerul ovarian. 

Pierce mai are si un fiu de 31 de ani, in urma casatoriei cu prima sa sotie, Cassandra Harris. Actorul a adoptat si cei doi copii ai Cassandrei, Chris, de 42 de ani si Charlotte, de 40 de ani, cea din urma murind din aceeasi cauza ca mama ei. 

FULLSCREEN
Asa tata, asa fiu. Cum au fost surprinsi Pierce Brosnan si baiatului sau, alaturi de partenerele lor
  • /

related posts