Aschia nu sare departe de trunchi. Fiica lui Kim Basinger, Ireland, arata incredibil la doar 16 ani! FOTO


Adolescenta a fost vazuta ieri luand micul dejun la New York, in compania celebrului ei tata, actorul Alec Baldwin, in varsta de 54 de ani.


Daca nu am fi stiut varsta tinerei din imagine am fi putut jura ca are cel putin 20 de ani. Ireland Baldwin, fiica celebrilor actori Alec Baldwin si Kim Basinger e leita mama ei si foarte matura pentru varsta frageda pe care o are.

Desi ieri adolescenta parea foarte apropiata de tatal ei, lucrurile n-au stat mereu atat de bine pentru cei doi.

In 2007, in timpul divortului de Basinger, Baldwin a lasat un mesaj telefonic pentru Ireland, care pe atunci avea 11 ani, in care i-a spus: “Esti un porc mic, obraznic si nechibzuit. Nu ai nici creier, nici decenta ca om. Nu-mi pasa ca ai 12 sau 11 ani sau ca esti un copil sau ca maica-ta e o nenorocita careia nu-i pasa ce faci.”

Comportamentul din instanta al actorului l-a facut, de altfel, sa piarda custodia comuna asupra lui Ireland.

Intre timp, se pare ca lucrurile s-au linistit, pentru ca in 2009 Ireland si-a insotit tatal la Premiile Screen Actors Guild (foto dreapta), dupa ce, cu un an inainte, cand avea doar 12 ani, si-a insotit mama la premiera “Twilight" din L.A. (foto stanga).

Ireland a luat ieri micul dejun cu tatal ei, incercand sa-l consoleze in legatura cu scandalul in care acesta e implicat in prezent. Se pare ca Baldwin a intrat intr-o altercatie cu un paparazzo, pe care l-a si agresat fizic.

In timp ce actorul era imbracat intr-un trening si transpirat, probabil dupa o sesiune de atrenament matinala, Ireland a purtat o fusta mini neagra, un maiou alb, o camasa de blugi si o pereche de cizme, aratand foarte sexy. Poate putin prea sexy pentru 16 ani…

Nu e de mirare ca Ireland arata asa bine. Vezi un film in care mama Kim este spectaculoasa pe Voyo.ro!

Ce parere ai despre fiica lui Kim Basinger si a lui Alec Baldwin?

FULLSCREEN
Aschia nu sare departe de trunchi. La 16 ani, fiica lui Kim Basinger, Ireland, arata incredibil  FOTO
  • /

related posts

Modifică setările cookies