Ascultai Bosquito in copilarie? De la obezitate inapoi. Vezi cum s-a transformat solistul formatiei si cum arata acum


Trupa Bosquito este una dintre formatiile care au avut un real succes la sfarsitul anilor ’90. "Marcela", "Pas cu pas", "Hopa hopa", "Pepita" si "Bosquito" sunt doar cateva dintre melodiile care au stationat in topurile de specialitate ale anului 2000 si, chiar si acum, dupa 12 ani, hit-urile lor sunt ascultate la petreceri.


Trupa Bosquito a fost lansata in Brasov la initiativa lui Radu Almasan, solistul fromatiei, care a renuntat la facultate in cautarea succesului. Abordand genul rock cu influente latino si balcanice, formatia a cucerit publicul roman al acelei perioade si si-a creat un adevarat grup de fani care ii asculta chiar si astazi.

Cel mai cunoscut membru Bosquito este Radu Almasan, care le rupea inimile doamnelor si domnisoarelor la vremea respectiva si pe care le-a dezamagit cand a parasit tara pentru a-si urma visul american.

La cinci ani diferenta el a revenit pe plaiurile romanesti si a reluat proiectul Bosquito intr-o noua formula, cu o noua "silueta" pentru care a fost intens criticat.

Recent Radu a inceput sa revina la corpul lucrat de care se bucura inainte de plecarea in Statele Unite ale Americii si a lansat un nou single care nu a atins chiar succesul asteptat de trupa.

 

Tu ascultai Bosquito in copilarie? Il mai tineai minte pe Radu?

  • Ascultai Bosquito in copilarie? De la obezitate inapoi. Vezi cum s-a transformat solistul formatiei si cum arata acum

related posts

Modifică setările cookies