Ascultai trupa K1 in copilarie? Vezi cum s-a transformat solistul si afla ce face el acum


Membrii formatiei K1 s-au intalnit in anul 1996, in anul 1998 s-au lansat puternic pe piata muzicala din Romania cu hit-ul "Fata verde". Timp de doi ani, formatia s-a mentinut in atentia publicului sia lansat constant melodii noi, urmand ca mai apoi sa intre intr-un con de umbra din care nu au mai iesit nici in prezent.


In anul 19996, cei trei membri fondatori ai formatiei, Radu, Mircea si Dany, si-au dat seama ca au o pasiune comuna si au pus bazele unei fundatii care au lansat unele dintre cele mai populare grupuri ale momentului: Ro-Mania, Double D, Bass Reflex, U-Nite , MB&C, t-Short, Technofriends.

Cum sa-ti faci bebelusul sa nu mai planga cu ajutorul muzicii rap. Vezi efectul B.I.G

In 1998, cei trei pun bazele unei agentii de impresariat artistic specializat in muzica dance si lanseaza single-ul "Fata Verde", cooptand-o in trupa pe Gina, o solista cu voce puternica si placuta care a intregit grupul.

In 1999, trupa a lansat hit-ul "...si joaca (toti K1!)", iar in 2000 au deschis alte studiouri de inregistrare pentru a-si completa afacerea. De-a lungul timpului, in studiourile lor baietii au produs si inregistrat melodii care au facut furori in topurile romanesti precum "Vreau sarutarea ta" sau "Parfum de fericire".

In 2004, trupa K1 revine la formula initiala si incepe un nou album, realizand imnul nationalei de fotbal, care s-a cantat in meciul cu Olanda.

Doi ani mai tarziu ei au inclus in formatie si instrumentisti, in speranta ca trupa va recapata succesul pe care il avea in urma cu doar cativa ani.

Acest lucru nu s-a intamplat, desi in 2010 au avut o colaborare cu Circul Globus si au incercat chiar sa lanseze un nou album.


 

Desi despre ceilalti baieti din trupa K1 nu se stiu foarte multe informatii, Radu Fornea, liderul lor, activeaza in continuare in lumea muzicala si i-a facut chiar legatura romancei Daryela cu Timbaland, unul dintre cei mai apreciati producatori din SUA.

Iti mai aminteai de trupa K1? O ascultai in copilarie?

related posts

Modifică setările cookies