Ashley Graham e însărcinată? Ce-a remarcat toată lumea în cel mai nou clip postat de Ashley Graham pe rețelele de socializare


Ashley Graham a făcut istorie în industria modei, ea fiind primul model plus-size care a apărut în costum de baie pe coperta revistei Sports Illustrated. 


Cel mai celebru model plus-size şi-a lansat propria linie de costume de baie anul trecut, iar afacerea ei devine tot mai prosperă odată cu trecerea timpului. Ashley iubește să pozeze în costume de baie. Ultimul filmuleț pe care l-a urcat pe contul personal de Instagram i-a pus pe gânduri pe cei peste 7.000.000 de oameni care o urmăresc pe rețeaua de socializare. 

Ashley s-a filmat într-un bikini roz, dar toată lumea a remarcat și altceva în afară de rontunjimile ei sexy. O burtică proeminentă. 
 

 

my tues morning????????????????

O postare distribuită de A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) pe


Fanii mai îndrăzneți chiar au felicitat-o pe model. În ciuda tuturor speculatiilor, vedeta a ținut să lămurească situația. "Nu sunt însărcinată! Sunt doar grasă!", a spus ea. 

Ashley Graham este căsătorită din 2010 cu Justin Ervin. Cei doi s-au cunoscut la biserică, in 2016, unde Ashley făcea voluntariat, după mai multe experiențe nefericite cu bărbații. "Să-mi fac un iubit era ultimul lucru pe care mi-l doream atunci", declara Ashley pentru Glamour. 


"La prima vedere nu m-a atras. Dar după ce am început să vorbim, mi-am dat seama că totul se schimbă. Părea că vede prin mine. Este deștept și amuzant, este un tip minunat. Povestea noastră de dragoste este pură și dulce, a completat modelul, care a dezvăluit că a așteptat să se căsătorească, pentru a avea relații intime cu soțul ei. 
 

 

Mile high club ❤️✈️

O postare distribuită de A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) pe


 Citește și: Ashley Graham, singurul model care nu vrea să slăbească. Cum arată modelul plus-size, în costume de baie
FULLSCREEN
Ashley Graham e însărcinată? Ce-a remarcat toată lumea în cel mai nou clip postat de Ashley Graham pe rețelele de sociliazare
  • /

related posts