Ashley James: "Imi detestam bustul urias" Dezvaluirile facute de vedeta care a fost la un pas sa-si faca reductie mamara


Acum e model apreciat in industria lenjeriei intime, insa in urma cu numai cativa ani, Ashley James ajunsese sa-si deteste corpul si sa se gandeasca serios sa apeleze la o reductie mamara. 


Intr-un interviu exclusiv acordat celor de la DailyMail, Ashley a marturisit ca nu si-a iubit corpul in forma de clepsidra si nici formele generoase: "La 15 ani, mama m-a dus la estetician pentru ca ajunsesem sa-mi urasc sanii. Am vrut sa aflu tot ce se putea sti despre operatia de reducere a bustului."

Tanara a marturisit ca problemele ei s-au tras de la atentia excesiva pe care o primea din cauza corpului. Transformata intr-un obiect, s-a simtit judecata doar din cauza felului in care arata: "Femeile sunt prea aspru judecate pentru felul in care arata, mai ales daca au sani mari. Nu era ca si cum i-as fi cumparat! Asa era si e corpul meu: mai voluptuos", a mai spus ea.
 

 

Awesome @barryslondon class with @bootcampsandy this morning! Think I've found a good balance with Barry's by day and burgers by night ????????????

A photo posted by Ashley James (@ashleylouisejames) on


Ashley sustine ca desi acum lucrurile s-au mai schimbat, inca se mai loveste de probleme, mai ales cand vine vorba de semnarea unor contracte: "Recent, mi s-a spus ca nu pot fi angajata pentru o campanie pentru ca sunt prea sexy".
 

 

Last min trip to Ibiza tomorrow! ☀️????????????

A photo posted by Ashley James (@ashleylouisejames) on


Modelul britanic a spus insa ca vede cum abordarea din industria modei incepe sa se schimbe si ca spera ca situatia sa se imbunatateasca pentru modelele care nu se incadreaza in tiparele 90-60-90.

 

It's #NationalBikiniDay so here's a throwback to a few weeks ago in Mykonos. ???? @bouxavenue

A photo posted by Ashley James (@ashleylouisejames) on

related posts