Atat de elegante si frumoase incat nu-ti poti lua ochii de la ele. Cum arata superba fiica a Reginei Rania a Iordaniei


Se spune adesea ca printese precum Catherine, Ducesa de Cambridge, Charlene de Monaco sau Letizia a Spaniei sunt cele mai frumoase si elegante figuri regale. Exista insa o regina care le poate eclipsa pe toate si care are o fiica pe masura: Rania a Iordaniei. 


Regina Rania Al Abdullah a participat in urma cu putin timp la Medef Summer 2015 University Conference, unde a mers insotita de fiica ei cea mare, Iman. Dincolo de faptul ca a tinut un discurs impresionant, superba sotie a lui Abdullah al II-lea al Iordaniei i-a facut debutul in lume fiicei care ii seamana perfect.

Cele doua capete incoronate au purtat tinute asemanatoare, albe, elegante si au etalat acelasi stil plin de bun gust pe care frumoasa Rania il adopta la fiecare aparitie publica. Pe urme ii calca si Iman, care este o tanara incantatoare si despre care se crede ca va urma exemplul mamei ei.

Rania Al Abdullah este sotia regelui Abdullah al II-lea al Iordaniei. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere in 1993 si doua luni mai tarziu si-au anuntat logodna. Au impreuna 4 copii, primul nascut in 1994, Printul mostenitor Hussien, si ultimul nascut in 1995, tot un baiat Hashem. Cei doi au si doua fete: printesele Iman si Salma.

Cand a urcat la tron, in 1999, era cea mai tanara regina din lume, la doar 29 ani, si a fost declarata si cea mai frumoasa. In 2005 a fost numita de catre o revista a treia cea mai frumoasa femeie din lume. In prezent este favorita publicatiilor, in special a celor britanice, datorita stilului sau vestimentar impecabil.

Desi este de religie musulmana, iese din tiparele specifice devenind un exemplu de rafinament pentru fetele si femeile din intreaga lume. Cei mai mari designeri din lume o adora, iar Giorgio Armani a declarat despre ea: "Are un corp de model si se prezinta intocmai ca o regina, ce ti-ai putea dori mai mult?".

FULLSCREEN
Atat de elegante si frumoase incat nu-ti poti lua ochii de la ele. Cum arata superba fiica a Reginei Rania a Iordaniei
  • /

related posts