Atunci când nu face pe Femeia Fantastică, Gal Gadot devine o eroină pentru copiii grav bolnavi


Actriţa a vizitat un spital de copii din Annandale, Virginia, îmbrăcatã în ţinuta lui Wonder Woman, pentru a aduce un zambet pe feţele celor mici. Vedeta lucrează în prezent la continuarea filmului Wonder Woman, apărut în 2017, însă acum a luat o pauză pentru a surprinde nu numai copiii internaţi în spital ci şi personalul acestuia, numeroase postări pe social media mulţumindu-i pentru vizită.


"Mulţumim Gal Gadot pentru cã ne-ai vizitat la Spitalul de Copii Inova. Eşti o adevaratã Femeie Minune. Copiii au iubit [vizita]…la fel şi personalul" a scris doctorul Lucas Colazzo pe Twitter, alături de o poza cu aceasta înconjurată de angajaţi.

Alte poze o aratã interacţionând drãgãstos cu un bebeluş de numai 10 sãptãmâni. 

Actriţa este ea însăşi mama a două tinere fete, cea mare de 6 ani, iar mezina având doar un an, Gadot fiind însărcinatã în cinci luni în timpul filmãrilor "Wonder Woman". 

Gal nu este singura vedetã care a surprins copii internaţi îmbrãcatã într-un costum de supererou. Chris Evans, actorul care-l interpretează pe "Captain America", Chris Pratt, protagonistul filmului "Guardians of the Galaxy" și Chris Hemsworth, cunoscut pentru filmul "Thor", au făcut diverse vizite în ultimii ani pentru a face poze cu tinerii fani, pentru a le oferi puţină fantezie în viaţa lor, şi pentru a insufla speranţa. 

related posts

Modifică setările cookies