Au ales sa-si petreaca vacanta de iarna in locatii exotice. Vedete care sarbatoresc trecerea dintre ani in costum de baie


Noaptea dintre ani reprezinta un prilej foarte bun de sarbatoare, iar vedetele de la Hollywood nu fac exceptie de la a petrece alaturi de familie si de cei dragi in diverse locatii ale lumii. 


Daca celebritati precum Lindsay Lohan sau Gwen Stefani au ales sa-si petreaca vacanta de iarna la munte, pe schiuri, exista si categoria vedetelor care au preferat sa se bucure de soare si caldura in locatii exotice, alaturi de apropiati. 

Fie ca este vorba despre Barbados sau Miami, Jodie Marsh, Laura Cremaschi, Kelly Bensimon sau Ramona Singer si-au etalat corpurile perfect tonifiate in costume de baie decupate.  

Chiar daca au trecut de prima tinerete, Kelly Bensimon (46 de ani) si Ramona Singer (58 de ani) au astras atentia celor prezenti pe plajele din Miami, cele doua protagoniste ale show-ului The Real Housewives of New York City comportandu-se ca doua adolescente. 

Laura Cremaschi, una dintre preferatele paparazzilor din Miami frecventeaza cu regularitate plajele preferate de vedetele din toata lumea si nu ezita sa-si expuna zi de zi formele extrem de apetisante, care atrag instant atentia tuturor barbatilor prezenti in zona.

Asa a facut si in ultima zi a lui 2014, cand a aparuti intr-un costum de baie minuscul, format din doua piese, ocazie cu care a aprins inca o data imaginatia celor din jur.

  • Laura Cremaschi

related posts

Modifică setările cookies