Au anuntat ca urmeaza sa devina parinti. Ce actori celebrii au facut anuntul


Poppy Montgomery si Robert Downey Jr. au surprins pe toata lumea la sfarsitul acestei saptamani, cand au anuntat ca urmeaza sa devina parinti.


Daca pentru actrita din Unforgettable va fi al treilea copil pe care urmeaza sa-l aduca pe lume, Robert Downey Jr si sotia sa, Susan, vor deveni parinti pentru a doua oara. 

 

Poppy Montgomery (42 de ani) a anuntat la emisiunea lui David Letterman ca este insarcinata in sase luni, confirmand zvonurile care au aparut acum cateva zile cand a fost vazuta la aeroportul din Los Angeles alaturi de sotul sau, Shawn Sanford, burtica fiind destul de vizibila prin rochia neagra pe care o purta. 

 

"Sunt insarcinata in sase luni. Am ascuns cat de mult am putut. Am filmat pentru Unforgettable facand toate cascadoriile, sarind si alergand. Nu am spus nimanui, deorece nu vroiam sa fiu tratata diferit. Nu cred ca mai pot sa ma ascund", a declarat Poppy.  

Poppy si Shawn au o fata de 14 luni, actrita avand si un baiat de 6 ani dintr-o relatie anterioara, cu Adam Kaufman. Si Shawn mai are doi copii, pe Haley (11 ani) si pe Braydon (8 ani) dintr-o casatorie anterioara.

 

Cei doi s-au intalnit la un eveniment din Puerto Rico in 2011 si s-au casatorit in februarie 2014, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Disneyland.

 

Robert Downey Jr. a anuntat pe contul personal de Twitter ca sotia sa Susan este insarcinata pentru a doua oara, urmand sa nasca o fetita la sfarsitul anului. Cei doi mai au un baietel, pe Exton, de doi ani. Robert (49 de ani) si Susan (40 de ani) sunt impreuna din 2003, marturisind ca ea este cea care l-a salvat de dependenta de alcool si droguri.


related posts

Modifică setările cookies