Au apărut primele imagini cu rănile Innei de pe picioare. Fanii au reacționat: “cicatricea aia îmi da fiori pe șira spinării”


Cu aproape două săptămâni în urmă, Inna a suferit un accident în timpul unui concert pe care l-a susținut în Istanbul. De atunci, vedeta a umblat cu pansamente pe ambele picioare, astfel că fanii nu au putut vedea cât de tare s-a lovit. Totuși, în cele mai noi poze postate pe contul ei de Instagram, artista a renunțat la bandaje.


Pe 13 mai Inna a susținut un concert în Instanbul și a avut ghinionul ca scena să se rupă și să se lovească la ambele picioare. Vedeta a încercat să cânte în continuare, dar după aproape o jumătate de ora, din cauza durerilor, s-a oprit și a mers la spital. Pe contul de Instagram a postat chiar o fotografie de pe patul de spital în încercare de a-i liniști pe fani, anunțându-i că este bine, deși se vedea că are ambele picioare bandajate. De atunci, artista a apărut cu bandajele în toate fotografiile de pe rețelele de socializare… până astăzi. Inna o postat primele fotografii cu rănile de pe picioare și nu este exclus ca artista să rămână cu cicatrici pentru că par să fi fost destul de adânci. Fanii i-au lăsat numeroase comentarii prin care i-au urat să se faca bine cât mai repede: 

Istanbul ???????? ... The stage collapsed .I am ????! Thank GOD!Thank YOU for coming! LOVE and PEACE to all of you!We continue our tour in Turkey ... See you tomorrow in Ankara ????

A post shared by INNA (@inna) on


“Sănătate multă și ai grijă de tine, să nu mai treci niciodată prin așa ceva”, “Piciorusul tău... a avut de suferit. Pupici să treacă”, “însănătoșire grabnică”, “Vai, ce cicatrice urâtă! Dar mă bucur să văd că te recuperezi” și “cicatricea aia îmi dă fiori pe șira spinării”.


 

... shit happens ???? @horia_p #turkishdelight ????

A post shared by INNA (@inna) on


 

Helllllooooo :) ????

A post shared by INNA (@inna) on


După accindentul de la jumătate lunii mai, Inna a declarat: „M-am speriat foarte tare, mi-am dat seama cât de gravă ar fi putut să fie situaţia, erau şi pietre, margine din beton. Mi-am dorit să continui show-ul pentru că veniseră o grămadă de oameni şi nu era vina lor. Am făcut 25 de minute de show pansată, doar că la un moment dat începuseră să mi se dezmorţească rănile de la picioare şi începusem să simt tot mai mare durerea. După 25 de minute a trebuit să mă opresc şi ne-am dus la spital. Am făcut radiografie, sunt în regulă, sunt doar zgâriate, lovite“. 

FULLSCREEN
Au apărut primele imagini cu rănile Innei de pe picioare. Fanii au reacționat: “cicatricea aia îmi da fiori pe șira spinării”
  • /


related posts