Au atras toate privirile la plaja. Show total marca Kevin Trapp si Izabel Goulart, cel mai fotogenic cuplu al momentului


Ar putea fi considerati cei mai fotogenici iubiti din lumea mondena. Fotbalistul Kevin Trapp si partenera lui, modelul Izabel Goulart, au atras toate privirile pe plajele din St. Barts.


Izabel si Kevin s-au transformat intr-un adevarat magnet pentru paparazzi cand au aparut impreuna pe plajele din St. Barts. Cei doi au fost fotografiati in ipostaze tandre, iar frumoasa Izabel, despre care se spune ca are cel mai ferm posterior din industrie, a stralucit in costumul de baie minuscul pe care l-a purtat. 

Ingerasul Victoria's Secret a ales doua piese coresetate. Cu un sutien decupat si bikini minusculi, tanara de 31 de ani a zambit cu gura pana la urechi si a demonstrat ca nu degeaba e considerata una din cele mai sexy femei ale lumii.

De cealalta parte, Kevin si-a etalat muschii si tatuajele intr-un short negru si a avut grija ca iubita lui sa se simta ca o adevarata regina a plajei. Cei doi s-au comportat ca niste proaspeti indragostiti, flirtand si sarutandu-se, lucru deloc de mirare daca privim cat de bine se potrivesc.

Izabel este una dintre frumusetile cu trupuri perfecte pentru Baywatch, acesta fiind si motivul pentru care bruneta a fost aleasa sa joaca in productie, alaturi de Zac Efron si Dwayne Johnson. Alaturi de ei vor mai aparea si modelele Belinda Peregrin si Charlotte McKinney.

FULLSCREEN
Au atras toate privirile la plaja. Show total marca Kevin Trapp si Izabel Goulart, cel mai fotogenic cuplu al momentului
  • /

related posts

Modifică setările cookies