Au crescut pe micile ecrane. Cat de tare s-au schimbat Brian, Matt si Colleen, copiii lui Dr.Quinn, la 14 ani de la terminarea serialului


Ne amintim chiar si acum cu drag de serile in care mamele isi ocupau locul pe canapea si asteptau sa inceapa "Doctor Quinn", unul dintre cele mai indragite seriale ale anilor ’90.


Multe dintre noi am copilarit uitandu-ne la aventurile lui "Dr. Quinn". Au trecut ani buni de cand s-a terminat serialul, iar copiii celebrei si curajoasei Michaela s-au transformat in adevarati adulti, chiar daca erau doar niste copii cand au inceput filmarile.

E mai dificil sa cresti un baietel sau o fetita? 4 diferente in educatia copiilor

Brian, Matthew si Colleen Cooper erau cei trei copii ai lui Charlotte, asistenta lui dr.Mike, cum mai era numita Doctor Quinn. Dupa ce a fost muscata de un sarpe veninos, pe patul de moarte, femeia a rugat-o pe Michaela sa aiba grija de cei trei copii ai ei, lucru pe care ea l-a si facut.

Ce s-a intamplat cu Shawn Toovey, Chad Allen si Jessica Bowman, cei care dadeau viata personajelor atat de indragite de publicul roman si, mai ales, cum arata ei ca adulti?

Ei bine, Chad Allen, cel care era Matthew in Doctor Quinn, are acum 38 de ani si a ramas cel mai activ in lumea cinematografiei dupa incheierea serialului. El a jucat in filme precum Total Recall, NYPD Blue, CSI: Miami, General Hospital sau Dexter, trecand ulterior si in spatele camerelor de luat vederi, in calitate de producator.

Micutul Shawn Toovey, cel care juca rolul lui Brian, are 29 de ani acum, si, cu toate ca a mai aparut in cateva filme cunoscute in SUA precum An American Story, Bed of lies, A seduction in Travis County, el a intrat intr-un con de umbra si nu a mai cunoscut acelasi succes pe care l-a avut in copilarie.

Din pacate, Jessica Bowman, cea care dadea viata personajului Colleen, este cea de care s-a auzit cel mai rar dupa inchierea serialului Doctor Quinn. Cu mici roluri in Baywatch si 50 First Dates, ea nu a reusit sa razbeasca in lumea dura a Hollywood-ului, cu toate ca avea toate sansele sa devina extrem de cunoscuta. Jessica are acum 32 de ani.

Te uitai la Doctor Quinn? Iti amintesti de cei trei copii minune? Cine s-a schimbat cel mai tare?

FULLSCREEN
Au crescut pe micile ecrane. Cat de tare s-au schimbat Brian, Matt si Colleen, copiii lui Dr.Quinn, la 14 ani de la terminarea serialului
  • /

related posts

Modifică setările cookies