Au cucerit intreaga lume in "A Walk To Remember", dar putini stiu cum arata actorii acum. Ce s-a intamplat cu cei doi


Unul dintre cele mai apreciate filme de dragoste ale tuturor timpurilor a fost cel in care Mandy Moore si Shane West au jucat rolul unui cuplu neconventional. Povestea are un final trist, portagonista fiind invinsa de o boaola crunta, iar filmul are o intreaga pilda pentru indragostitii din intreaga lume.


Mandy Moore si Shane West au devenit celebri datorita modului in care au cucerit toate inimile, insa in timp ce Mandy a avut o serie de alte cateva filme care s-au bucurat de succes, macar pentru perioade scurte de timp, Shane a intrat destul de rapid intr-un con de umbra.

15 ani mai tarziu, actor care frangea inimi este complet transformat. Barbatul acum in varsta de 38 ani inca mai cocheteaza cu actoria, dar si cu muzica, fiind un pasionat al stilului punck-rock.

Mandy are acum 32 de ani si este una dintre cele mai discrete prezente de la Hollywood, fiind la randul ei pasionata de muzica. 

Actrita care a jucat si in productia "How I Met Your Mother" a marturisit ca s-a simtit atrasa de Shane in perioada in care lucrau la fiomul care avea sa devina nemuritor. In acelasi timp, actorul a povestit ca rolul primit de Mandy a fost cat pe ce sa fie al altcuiva, insa a admis ca el a sperat ca ea sa fie cea alaturi de care va juca si a fost bucuros ca s-a intamplat asa.

Ambii au povestit ca filmul le-a schimbat viata si modul in care s-au vazut pe ei insisi, iar frumoasa actrita a decis sa ramana bruneta dupa ce a fost nevoita sa isi vopseasca parul pentru rol.

Cei doi au rememorat lansarea filmului "A Walk To Remember" si chiar au povestit ca si-ar dori sa mai lucreze impreuna la productii viitoare, conform Daily Mail.

Vezi mai jos imagini cu actorii:  

Morning from New York. Taking over @yahootv Instagram today from #NYCC #Salem

A photo posted by Shane West (@theshanewest) onFULLSCREEN
Au cucerit intreaga lume in "A Walk To Remember", dar putini stiu cum arata actorii acum. Ce s-a intamplat cu cei doi
  • /

related posts

Modifică setările cookies