Au facut-o grasa si au scris ca are burta de gravida. Raspunsul senzational pe care l-a dat tuturor criticilor


Sotia lui Ben Aflleck a fost de nenumarate ori tinta presei mondene si a paparazzilor, care au scris despre ea adesea ca ar avea burta si au "dat-o" insarcinata chiar si cand nu era.


Jennifer Garner si Ben Affleck au impreuna trei copii frumosi. Obisnuiti fiind sa ii stie pe cei doi la un pas de a deveni din nou parinti, in ultimele luni fotografii au tot surprins imagini cu Jennifer in viata de zi cu zi si au "declarat-o" insarcinata.

In pozele obisnuite surprinse de ei, din anumite unghiuri, actrita are putina burtica pe care la evenimentele mondene o ascunde prin lenjerie modelatoare si haine bine alese de stilisti. In viata de zi cu zi insa, ea nu isi mai face griji cu privire la articolele vestimentare alese si imbraca haine lejere, potrivite pentru o femeie care e mama si sotie si care are grija de un camin.

Nu o data s-a intamplat ca presa sa presupuna insa ca e insarcinata, avand in vedere ca Jennifer are ceva burtica. Raspunsul vedetei la aceste stiri? Senzational.

Actrita a fost invitata speciala in cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres si a marturisit ca da, are burtica de gravida. Dar nu pentru ca ar fi acum insarcinata, ci pentru ca a nascut 3 copii pana acum si e normal sa nu mai aiba aceeasi silueta perfecta pe care o avea la 20 de ani.

"Da, am burta. Nu pleaca nicaieri. Ne putem linisti", cu zambetul pe buze, ea a glumit pe aceasta tema si a dezvaluit ca ea si Ben nu vor sa mai aiba alti copii:

FULLSCREEN
Au facut-o grasa si au scris ca are burta de gravida. Raspunsul senzational pe care l-a dat Jennifer Garner tuturor criticilor
  • /

related posts