Au format unul dintre cele mai sexy cupluri latine. Cum arata femeia cu care William Levy are doi copii superbi


William Levy este unul dintre cei mai indragiti actori din telenovele. Pe langa calitatile profesionale, starul de 35 de ani s-a facut remarcat si datorita aspectului fizic, fiind considerat unul dintre cei mai sexy barbati din lume.


Nascut in Cuba, William Levy si-a inceput cariera cinematografica in America Latina, unde a jucat in mai multe telenovele, cele mai cunoscute fiind Acorralada, Pasion, Cuidado con el angel, Triunfo del amor si La Tempestad. 

Dupa ce a devenit un nume cunoscut la nivel international datorita rolurilor din productiile latine, Levy a facut un pas important in cariera sa si si-a facut debutul in universul cinematografic de la Hollywood. Din 2014, actorul a aparut in diverse filme, iar in 2017 urmeaza sa apara in Resident Evil: The Final Chapter, productie care ar putea sa-l consacreze si mai mult.

William Levy a trait o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Elizabeth Gutierrez, o cunoscuta actrita mexicana. Cei doi au fost impreuna din 2003 pana in 2011 si au un baiat, Christopher si o fata, Kailey. 

Cu toate ca s-au despartit in 2011, cei doi au pastrat o relatie apropiata de dragul copiilor, iar de curand au aparut speculatii cu privire la o revenire romantica, mai ales ca au aparut numeroase fotografii pe retelele de socializare in care apar impreuna.

related posts

Modifică setările cookies