Au fost casatoriti 9 ani si au 3 copii impreuna, insa nu mai formau o familie. Acum au decis sa mai dea o sansa relatiei


Scott Disick si Kourtney Kardashian au fost casatoriti timp de 9 ani si au impreuna 3 copii, insa au decis sa nu mai formeze un cuplu, desi Scott este prezent in viata familiei sale aproape cu fiecare ocazie. Se pare ca tocmai asta i-a ajutat sa redevina o familie, pentru ca cei doi s-au impacat, conform presei internationale.


Pana la aceste vesti, Scott facea cucerire dupa cucerire, fiind vazut de mai multe ori cu femei care de care mai frumoase si mai tinere decat el. Intre timp, Kourtney s-a transformat intr-un dintre cele mai sexy mamici celebre, tinandu-se aproape de standardele impuse in familia Kardashian-Jenner.

Disick este cel care a contribuit cel mai mult la aceasta despartire: problemele cu alcoolul si numeroasele acte de infidelitate ale acestuia au dus la o ruptura ce parea definitiva. Timpul pare insa sa ii fi readus impreuna: "Sunt din nou impreuna si dau relatiei lor o noua sansa", a povestit o sursa apropiata celor doi, conform Daily Mail.

Mai mult decat atat, Scott pare sa fi renuntat la o buna parte din noptile pierdute in club si nici nu a mai fost fotografiat in compania vreunei noi iubite, in ultima perioada.

Vezi imagini in galeria foto de mai jos:

related posts

Modifică setările cookies