Au fost la un pas sa arate tot. Vedete care s-au riscat pe covorul rosu cu tinute prea indraznete


Vedetele de reality show din Marea Britanica sunt cunoscute pentru faptul ca sunt extrem de dezinhibate. Pentru a fi sigure ca atrag atentia paparazzilor, poarta tinute sumare, care sa le pune in valoare atuurile fizice.


Acesta este si cazul lui Chloe Goodman si Holly Hagan, care au venit la o petrecere caritabila in niste tinute riscante, fiind la un pas de un accident vestimentar rusinos.

Chloe, care de altfel a aratat stylish intr-o fusta nude si o bluza alba cu un decolteu (exagerat de adanc), a trebuit sa intervina de cateva ori pentru a nu ramane cu sanii descoperiti.

Holly Hagan a tinut cu orice pret sa isi arate bustul impresionant, obtinut cu ajutorul implanturilor cu silicon. Este o minune cum acele bretele care ii acopereau sanii nu s-au miscat din loc :)

Chloe Goodman a ajuns cu adevarat cunoscuta in Marea Britanie dupa ce a participat la Celebrity Big Brother. Insa, inainte de asta, a mai aparut intr-o emisiune de tip reality pe MTV si a fost dublura lui Cheryl Fernandez-Versini intr-o reclama la L'Oreal.

Desi acum asemanarea dintre cele doua nu mai este chiar atat de evidenta, pe vremea cand era bruneta Chloe semana destul de bine cu artista britanica.

Holly Hagan a devenit extrem de populara in Marea Britanie dupa ce a reusit sa slabeasca considerabil. Cunoscuta datorita reality show-ului "The Georgie Shore", Holly este faimoasa pentru tinutele sale riscante cu care apare in public.

related posts

Modifică setările cookies