Au fost terorizate si au terorizat la randul lor. Vedete despre care nu stiai ca s-au confruntat cu fenomenul "bully"


Acum sunt populari si toata lumea ii iubeste, insa asta nu a fost mereu la fel. Iata mai jos care sunt vedetele care s-au confruntat cu fenomenul "bully", in copilarie. 


Adele

Este destul de greu de crezut ca Adele ar putea fi o batausa, insa a avut si ea momente in care nu a fost cea mai draguta persoana. In perioada liceului a intrat intr-un conflict violent dupa ce unul din colegii sai i-a jignit concurentul preferat dintr-un reality-show. In urma acestui incident neplacut, Adele a fost suspendata pentru o perioada. 

Justin Timberlake

Cand a fost premiat la show-ul Heart Radio Award, Justin Timberlake a povestit cum ceilalti colegi il ironizau pentru ca stia sa cante si sa danseze mai bine decat majoritatea copiilor. Devenise tinta tuturor doar pentru ca era diferit, iar alaturarea sa clubului Mickey Mouse a inrautatit situatia. De asemenea, artistul i-a multumit mamei sale pentru ca l-a sprijinit in acea perioada, marturisind ca nu a fost deloc usor sa treaca prin asta.

Cameron Diaz

Actria a dezvaluit ca era genul de fata destul de rebela si intotdeauna intra in necazuri. Pentru ea, zilele de liceu se sfarseau adesea cu violente, nu doar cu fete, ci mai degraba cu baieti: "M-am luptat cu baietii mai mult decat cu fetele. Din anumite motive, mi-a placut mai mult sa ma lupt cu baietii. Nu stiu de ce."

Demi Lovato

Adesea, victimele agresiunii pot deveni chiar ele agresori. Este si cazul cantaretei pop Demi Lovato. In timpul unui interviu ea a dezvaluit ca situatia devenise atat de grava in ceea ce privea modul in care era tratatade alti copii, incat a fost nevoita sa schimbe scoala. Cu toate acestea, artista si-a asumat o mare parte din responsabilitate si recunoaste ca nu a fost pe deplin inocenta si ca a ranit, la randul ei, alte persoane.

Angelina Jolie

Angelina Jolie este cunoscuta pentru munca sa umanitara si pentru implicarea in mai multe  organizatii caritabile. Insa perioada liceului ascunde cateva informatii necunoscute despre frumoasa actrita. Chiar ea insasi sustine ca a fost atat de rea incat s-a decis inscrierea ei la un liceu pentru copii cu tulburari de comportament. Chiar si in acel mediu, Angelina a ramas unul dintre cei mai de temut elevi.

Megan Fox

In timpul liceului, Megan Fox se pare ca nu avea prea multi prieteni si cei pe care ii avea au fost toti baieti. Bruneta marturiseste ca acest lucru s-a datorat personalitatii sale agresive, care a atras antipatia celorlalte fete.  Megan chiar a spus ca isi aminteste de o intamplare de la un Halloween cand o fata obisnuita, imbracata intr-un costum negru de piele, a ridiculizat-o, spunand ca o imita pe Megan Fox, iar asta a fost doar una dintre ocaziile in care s-a simtit afectata.

related posts

Modifică setările cookies