Au numit-o "cea mai sexy femeie din lume", iar ea face tot ce poate pentru a le da dreptate. Cum a fost fotografiata


Tulisa Contostavlos a fost numita cea mai sexy femeie din lume, de catre cei de la FHM, inainte de a fi implicata intr-un scandal cu droguri si alcool. Acum insa artista si-a revenit si pare ca face tot posibilul pentru a-si relua locul in topul celor mai dorite femei din lume.


Focoasa bruneta a fost fotografiata in repetate randuri in timo ce se afla la plaja, iar costumele sale de baie sunt alese cu grija, ca fiecare in parte sa scoata in evidenta cate ceva. 

Costumul de saptamana aceasta aminteste puternic de serialul Baywatch: dintr-o singura piesa, rosu si foarte sexy. Desigur, asa cum ne-a obisnuit deja, Tulisa nu apare la plaja altfel decat machiata.

Insa Tulia devine din ce in ce mai sexy si atunci cand nu se afla pe plaja. De la pantaloni scurti pana la bustiere purtate complet la vedere, cantareata se afla in cea mai buna forma fizica a sa, iar aparitiile ei atrag privirile tuturor barbatilor.


Imaginile facute de paparazzi, da si fotografiile personale, pe care bruneta si le posteaza pe Instagram demonstreaza ca nu se afla deloc departe de stilul de "fata rea", care de altfel ii vine de minune, dupa parerea noastra.
 

 

Down on the west coast....

O postare distribuită de Tulisa Contostavlos (@tulisasinstagram) pe


 

✌✌ @arrondunworth @adamburrell @aaroncarlohair @ozzyshahstylist @notionmagazine The Dream Boys ????

A photo posted by Tulisa Contostavlos (@tulisasinstagram) on


 

Released Friday - Sweet Like Chocolate ????

A video posted by Tulisa Contostavlos (@tulisasinstagram) on


 

#SWEETLIKECHOCOLATE Single & Video OUT NOW ???? Itunes - https://itun.es/gb/7HsGeb Youtube - https://youtu.be/ji2qFKjzdDI

A photo posted by Tulisa Contostavlos (@tulisasinstagram) on

related posts

Modifică setările cookies